Ανακοινώσεις

Απρ 02 2015

Το Limnosview αλλάζει πρόσωπο

Με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία βελτιώνουμε τους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματός μας με βασική πρώτη ύλη την πέτρα. Απολαύστε ένα δροσερό καφεδάκι χαλαρώνοντας με τη μαγευτική θέα των δωματίων μας. Μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Λήμνου βρίσκεται στα πόδια σας.

Απρ 02 2015

Η παραλία του Αϊ-Γιάννη στην Κάσπακα Λήμνου

Μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής παραλία, με εξαιρετικά διαυγή νερά.
Καθώς κατεβαίνεις προς την άκρη της παραλίας, το περιποιημένο καφέ-μπαρ «Cave» σε περιμένει δίπλα στην αμμουδιά και ακριβώς κάτω από τη σκιά του βράχου. Με ομπρέλες, ξαπλώστρες και μοδάτα μπαμπού έπιπλα, θα σου χαρίσει μια αίσθηση εξωτικής πολυτέλειας. Ένας κηπάκος, φυτεμένος πάνω στην άμμο και κοντά στην είσοδο της σπηλιάς, σε υποδέχεται, ενώ καταπράσινες αγγελικές, τζιτζιφιές, φοινικιές και κυπαρισσοειδή, σε προετοιμάζουν για την απόλυτη χαλάρωση.
Δίπλα ακριβώς, το ταβερνάκι, υπό την επιμέλεια του ίδιου ιδιοκτήτη, έχει να σου προσφέρει ποικιλία από μεζέδες, ψάρι και αυθεντικό περιβάλλον. Λίγο πιο πέρα, στο λοφάκι πάνω από το διπλανό ορμίσκο με την άμμο και τα βότσαλα, θα συναντήσεις το καφέ-μπαρ «Edem», όπου μπορείς να κάνεις μια απογευματινή στάση, και να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά ταβερνάκια με ψάρι και άλλες λιχουδιές.